Schimbarea stilului de viata sedentar este dificila si presupune curaj . La inceput rezulatele minore si dificultaile aparute din antrenamentele conventionale , te face de cele mai multe ori sa renunti la antrenamentele regulate.

 
Sedentarismul este epidemia secolului 21. Lipsa de miscare poate duce la pierderea densitatii osoase, la boli de inima si alte probleme de sanatate. Efectul de domino asupra sanatatii noastre este dat de pierderea masei musculare si cresterea in greutate.
X-Body Luxury Studios foloseste tehnologia EMS pentru obtine rezultatele dorite in mod concentrat, eficient si mai ales in siguranta.
Formarea EMS are un efect terapeutic, deoarece te ajuta sa ai un sentiment de bunastare fizică și mentală.
 
 
Incearca acum X-Body si convinge-te de:

Usurinta si rapiditate – Dureaza doar 20 de min, timp in care arzi 500 de calorii. In urmatoarele 24-48h arzi inca 2000 de calorii.

Confort – Pe parcursul sedintei studioul X-Body este doar al tau .Beneficiezi de indrumarea antrenorului personal pe tot parcursul sedintei. Durata scurta a antrenamentului iti permite sa vii in orice moment al zilei .Vino in pauza de pranz de la birou!

Profesionalism – Beneficiezi de antrenamente personalizate. Consultanta nutritionala reprezinta inca un pas in atingerea obiectivelor stabilite impreuna. Vino si te vei convinge!

2014 X-Body Luxury Studios. Toate drepturile rezervate.

Creare Site Desy.ro

Top Free Bets Bonuses view here.